Sunday, 5 August 2012

RAYA TAK LAMA LAGI

DEAR BLOGGER
rasa dah lama tak online blog,update dan semuanya rasa rindu pula..hehehehe bukan nak apa just busy dengan tugas harian aku..okey apa nak updare erkk.RAYA.dah tinggal lagi 2 minggu je nak puasa lepas uw raya..but semangat nak raya uw tak wujud bila orang yang aku sayang telah tinggalkan aku..sedihkan....ummraya..nak raya mana erkk.kampunglah..mana lagi..uw jew tempat aku..but tak boleh raya sangat trial nak dekat uw....so saddddd..........nak ngis kuat2....open house,,,perlu ke buat..macam tak semangat..tapi tengok lah macam manalau nak buat,buat jela..

No comments:

Post a Comment