Monday, 8 October 2012

Saturday, 1 September 2012

DAH LAMA TAK BUKA BLOG

DEAR BLOGGER
HI..dah lama tak buka blog kan..hahahahaha..btw aku dah lama tak buka sebab aku busy layan facebook dengan twitter je..tak ada masa nak layan blog nak edit..seriaus busy sangat..nak mengis buat satu minit..hehehehe.pap khabar blog aku..erkk dah berabuk meh aku lap jap biar lawa sikit..chekkkk dah siap..lawa pon..heheheh..twitter banyak aku update..jangan lupa yahh https://twitter.com/nurulfatehah7#
my twitter..lawa ke tak ke..mampus lah..ada kowg kesah..siapa buat kau juga..titik peluh aku okey not u all..marah tiba2 pula dekat bolg aku ne..heheheh apa ceh lak facebok jap2 http://www.facebook.com/nurulfatehah95 facebook aku sentiasa di edit oleh aku..jangan risau..bplg jew tak rajin..hahahahaha..marah blog dekat aku..jangan marah  sayang blog..apa-apa sini tempat aku jugakan..jangan lupa..kutuk maki semua dekat sini

Tuesday, 28 August 2012

RAYA DAN TRIAL SPM

DEAR BLOGGER..
HI..raya selamat disambut best uw best lah juga tapi trial tak boleh dilupakan juga..hurmmm study..hampir tak langsung...sedihkan..so tidur tak payah study..filed buat bodoh jangan cakap banyak..off

Sunday, 5 August 2012

RAYA TAK LAMA LAGI

DEAR BLOGGER
rasa dah lama tak online blog,update dan semuanya rasa rindu pula..hehehehe bukan nak apa just busy dengan tugas harian aku..okey apa nak updare erkk.RAYA.dah tinggal lagi 2 minggu je nak puasa lepas uw raya..but semangat nak raya uw tak wujud bila orang yang aku sayang telah tinggalkan aku..sedihkan....ummraya..nak raya mana erkk.kampunglah..mana lagi..uw jew tempat aku..but tak boleh raya sangat trial nak dekat uw....so saddddd..........nak ngis kuat2....open house,,,perlu ke buat..macam tak semangat..tapi tengok lah macam manalau nak buat,buat jela..

Friday, 6 July 2012

YA ALLAH TABAHKAN DIRI AKU INI

HI DEAR BLOGGER!!
ya allah..aku belum sempat mintak maaf dekat arwah ayah aku yang telah tinggalkan aku pada 14 JUN 2012.aku tak tahu sama ada arwah ayah aku sudah maafkan aku ke belum tapi aku berdoa yang ayah aku dah maafkan..abah adik faham kenapa abah buat macam itu,,tapi kenapa tak jelaskan pada adik semasa abah hidup sehinnga adik amat membenci abah pada satu ketika dulu..abah adik faham kini kenapa abah buat macam itu..maafkan adik abah

Thursday, 31 May 2012

SEMALAM DATE DENGAN ORANG YANG DISAYANG

HI DEAR BLOGER
okey apa movie terbaru yang awak-awak semua dah tengok...saya dah tengok movie yang terbaru yang memang sweet bergitu..kebetulan dengan orang yang kita sayang lak itu nak tahu apa...AKU ADA KAU ADA..cerita itu memang tak payah nak cakaplah memang sweet sangat...aku hope sangat hubungan kita orang akan kekal..kalau boleh tak nak putus-putus lagi...dia memang baik,,tak pernah kedekut dengan aku..apa-apa pon mama dengan ayah aku dah restu hubungan kita orang..aminnnn,,,,,,,


BYE..SEMOGA JUMPA LAGI

Saturday, 12 May 2012

YEARS FOR EXAM SPM

DEAR BLOGGER..
HI !!!sibuk je nak tulis blog hari ini..aku pon tak tahu nak cakap apa..okey apa nak merepek dalam blog hari ini erkkkk,,,..fikir jap..okey macam tak percaya yang aku akan SPM untuk tahun ini..sebab mula-mula itu aku tak sedar..rasa macam kejap je aku dah nak SPM..rasa baru semalam je masuk TADIKA CHINA KUALA LUMPUR masa umur 5 tahun,TADIKA KEMAS JOHOR BAHRU masa umur 6 tahun..lepas itu sekolah pindah ke KUALA LUMPUR darjah 1 hingga 4 di SEKOLAH RENDAH CONVENT KUALA LUMPUR,darjah 5 hingah 6 pula di SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN CEMPAKA..masa sekolah menengah pula sekajap di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN CONVENT KUALA LUMPUR balik dan ke JOHOR BAHRU dan bersekolah di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SRI RAHMAT.. dan sekarang relah mengalami beberapa exam besar masa bersekolah iaitu UPSR dan PMR...kedua-dua resultnya baikkk,,,,tak payah tanya lah.....ummmm SPM..ticket untuk meneruskan masa hadapan kita betul tak..siapa sokong....hihihihi,,aku tak terasa yang tahun ini penting bagi aku.....tapi macam orang lain juga nak yang terbaik dalam result kali ini..dam bersambung ke IPTA or IPTS...semoga aku dapat sambung belajar dan mengambil bidang yang aku nak...