Saturday, 10 December 2011

BEST DUDUK DEPAN RUMAH ATUK TENGOK GERHANA BULAN

ASSALAMULAIKUM

baru balik kem,ne yang penat sangat..tapi best dapat lepak dengan cousin-cousin aku lepak tengok GERHANA BULAN,sejuk jew mata tengok gerhana bulan itu..tapi dalam waktu sama,hati ini tengah terluka..tak tahu macam mana nak cakap.cuma ALLAH je yang tahu bertapa sakitnya hati ini.tapi aku kene lupakan juga sebab itu semua benda lama..aku kene kuat semangat untuk hadapi cabaran itu semua..macam mana aku kuat hadapi masa kem sampai dapat THE BEST LEADER  dengan CAPTEN..hahahaha..best juga..kuat teha,kuat...jangan sedih2

No comments:

Post a Comment